Höstigare hår

Hej på er! Igår var jag ju hos Rapunzel of Sweden för att fräscha till mitt hår. Vi tog ut alla gamla slingor och satte in nya (40 cm), sen var jag sugen på något nytt (som vanligt) så det blev en längre lugg! Vad tycker ni? 🙂 Jag gillar den, måste bara lära mig att styla den ordentligt. Sen måste den få hinna ”lägga sig” ordentligt för nu har jag en virvel i mitten som är lite jobbig att ha med.. Men jag ska inte ge upp, hårfön, rundborste och hårvax ska få bukt på den! Och sedan tonade vi ju ner håret, tycker färgen är kanonfin, speciellt på bilderna men det känns liiiite mörkt just nu. Men det ska släppa lite efter dom 2 första tvättarna så jag ska ha is i magen och försöka vänja mig med nya frillan.

Idag mår jag förövrigt bättre, febern har ju släppt helt så det är ju skönt. Ryggen har jag fortfarande ont i men det är mildare nu. Så allting verkar gå åt rätt håll 🙂 Jag ska inte vara dum och börja träna direkt, så ska vänta 2-3 dagar till iaf. Jag fick inte i mig nån mat när jag var sjuk ändå så har ingen superbrottom till gymmet när det kommer till just det haha.. Men musklerna känns ju long gone, men skitsamma. Det är viktigare just nu att vara frisk och slippa behöva åka till sjukhuset igen.

Nu ska jag åka och hämta upp min bil som är klar hos verkstan, äntligen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (61)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *