Bil, lunch och blommor

Då fick man i sig lite mat idag också, som min pappa brukar säga. Vi hämtade upp bilen och tog en liten lunch på vägen hem. Vi stannade till vid fjärilshuset, dock var det ingen höjdare haha så rekommenderar er inte att gå dit för att äta. Sen åkte förbi en större trådgärd där det såldes massa blommor, tycker gula blommor är så fint! Vill gärna ha gula och röda blommor i hemmet nu i höst. Precis när jag hade bestämt mig för en bukett så insåg jag att jag inte alls kan köpa hem massa blommor, vi håller ju på att göra om för fullt! Då kommer blommor tyvärr bara vara i vägen. Så får vänta tills slutet av veckan, då ska det förhoppningvis vara klart. Det skulle egentligen ha blivit klart redan nu, men det blev lite uppskjutet. Men det gör inget 🙂 Dessutom var det så mysigt att gå runt där bland alla blommor.

Dock börjar det verkligen kännas som höst nu, ingen sommarvärme kvar alls i luften 🙁 Så kommer behöva åka förbi gamla lägenheten och hämta dom tjockare jackorna snart. Men tur för mig så hämtade jag ut ett paket på vägen hem som jag vet innehåller massa mysiga tröjor, så det kommer nog inte gå någon nöd på mig inte i höst och vinter 🙂 Älskar att shoppa höstkläder, allt känns så mysigt och härligt.

Min fina, underbara, fantastiska människa ♥

Gult är inte fult! Tvärt om!

Tyckte det var så fint med löven, så hjärtat fick pösa där också med sin ”ootd” 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *