Hej på er!

Tack för all kärlek, nästan så jag kände mig mer frisk av att läsa era kommentarer haha ♥ Jag äter antibiotika nu efter att jag besökte sjukhuset i lördags och febern börjar lägga sig sakta men säkert. Så sen jag bloggade senast har jag bara varit hos läkaren och sedan sovit non stop. Men jag börjar ju må bättre nu, som sagt har febern lagt sig och jag orkar vara vaken. Det som är nu är att jag har väldigt ont i ryggen och vaknade väldigt tidigt imorse av det, men det kommer gå över. Känner ju hur antibiotikan verkar direkt vilket är positivt 🙂

Jag tänkte visa upp min outfit från här om dagen innan febern slog till 🙂 Var en aning piggare där, sen är vi väl ganska trötta på mina här-ligger-jag-i-sängen-och-är-sjuk-och-inte-duschat-på-flera-dagar haha! Jag hade på mig min nya fina skjort-klänning från Lindex (skrev fel) Kapphal med vackert rosmönster, det är så himla snyggt med just blommigt nu i höst! Sen hatten på det och jag kände mig riktigt höstsnygg. Skorna är från Mango och dom köpte jag förra året.

kissie outfit höst

kissie klänning outfit

kissie klänning höst outfit

kissie höst outfit

Bilder: Elin Strååt 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *