Först tycker jag synd om mig själv…

Men sen kom jag på att jag hade choklad, blev lite gladare då!

Ja hej, hemsk mycket hej. Har inte uppdaterat idag för jag har varit sjuk igen. Har feber och mår allmänt dåligt. Musklerna sömmarna, allt gör lite småont, jag är trött hela tiden.. Ja precis som det var förra veckan 🙁 Less jag blir. Men jag har lovat mig själv att ringa läkaren på måndag så jag kan göra en ordentlig undersökning för att hitta vad som är felet. Jag har sagt detta till mig själv flera gånger men jag har noll energi medan jag är sjuk, och sen när jag är frisk känns det ju dumt att ringa läkaren hehe.. Så då blir det aldrig av. Men på måndag, då jäklar ska jag se till att ha bokat in mig på en ordentlig jäkla undersökning *ja, mamma har tvingat mig så vågar inget annat haha*

Som ni ser är jag inte hemma utan på hotell, för lägenheten görs om under helgen. Sen jobbar Andreas med M32 här i Norrmälarstrand, så hotellet vi bor på ligger nära och bra. Har ni inget för er imorgon tycker jag absolut att ni ska svänga förbi, det bjuds på seglartävling, kändisar, musik och bubbel. Väldigt trevligt 🙂 Mår jag bättre ska jag svänga förbi och säga hej och kanske hänga ett tag. Men det är som sagt bara om jag mår bättre, vill ju inte smitta någon i onödan. Annars kommer jag befinna mig på rummet typ hela helgen och försöka bli bättre. Känns ändå ganska lyxigt att få hotellfrukost varje morgon och nybäddad säng varje dag.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Anna

  Om du skulle vilja skriva något om detta vore det fint av dig. Man kan bli smsaktivist. Kanske du kan nå ut till många unga tjejer o kvinnor som vill göra detsamma. Kram
  https://www.amnesty.se/engagera-dig/agera/aktioner/el-salvador-domd-till-30-ar-for-missfall/

 • Sara Andersson

  Hej det kan vara järnbrist? Jag undersöks för detta nu, varit trött och orkeslös typ 1 månad om inte mer, kroppen känna klen och jag orkar ingenting, blir också sjuk hela tiden med feber

 • Julia

  Hej fina du, har du gjort något för att få fylligare ögonbryn?

 • Cissi

  Kommer du att rösta i kyrkovalet? 😊

 • Lisa

  Alexandra! Det låter nästan som borrelia. Man får det av fästingar. Min väninna hade precis samma som du. Trött feber & ont i lederna. Har du haft ngn fästing som du vet om?’ Bra att du ska till läkaren & kolla!! Krya på dig’

 • Johanna

  Jag vet massor av människor som har den förkylningen – den kommer och går i flera veckor. Man tror att man är på väg att blir frisk/är frisk och så slår den till igen. Är förmodligen den även du har. Tror inte att du ska vara orolig. Går över.

 • Felicia

  Hejhej Alexandra, jag skulle vilja köpa din specialtillverkade sänggavel i valnöt. Men det stod att reservationspriset ej är uppnått och jag undrar därför vad priset är för nu gick annonsen ut, för jag är verkligen intresserad. 🙂
  /Felicia

 • Ana

  Jag har fått körtelfeber efter semestern vet ej hur jag blev smittad, läkaren tror av sallader om någon hade smakat på den och lagt i min tallrik då man endast smittar genom saliv och har inte utbytt saliv med någon eller ätit från samma sked eller druckit från samma sugrör. Vad krångligt det blev att förklara haha. Men du kanske har också åkt på något, har du varit hos läkaren och gjort tester? Jag är fortfarande sjuk men jobbar och är trött och hängig och detta en en bieffekt dessvärre kan ta veckor eller månader att bli bra igen. Hoppas du blir frisk snabbt men gå och sök vård om du har feber.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *