Mot Göteborg!

Hej på er!

Då sitter vi på tåget mot Göteborg. Är så sjukt trött, men Janne var gullig nog att köpa mig en latte som jag möttes av när jag kom till perrongen så kommer nog piggna till snart 🙂 Som vanligt hade jag otur med taxichauffören, han trodde t-centralen var Stureplan så det var på håret att jag hann med tåget.. Och jag som hade planerat att vara på plats i god tid, 30 minuter innan tågets avgång var planen att vi skulle ses. Istället springer jag in 3 minuter innan haha… Men det känns ju lite typiskt mig, tyvärr.

När vi kommer fram till Göteborg väntas spa, behandlingar och annan lyx. Ska bli så himla kul detta! Och jag ska hämta upp en klänning på plats, så slipper tänka på det också. Skönt! Men nu ska jag passa på att jobba, har ca 3 timmar på mig så jag kommer hinna med massor! Gillar faktiskt att åka tåg, tycker det är lite mysigt på något vis.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *