Ladies in white

Jag ligger tyvärr redan i sängs.. Jag mår inte alls bra och jag ska inte flänga runt som jag gör, men jag kände mig oerhört vackert för en kort stund i mina fina klänning från Zetterberg Couture. Även Keela hade på sig en klänning från dom och det såg nästan ut som att vi skulle gifta oss haha 🙂 Eller gå på bal! Men det var vi ju iof, för det var  Ocean Ball 2017 som vi har befunnit oss på ikväll. Galan hålls av The Perfect World Foundation (TPWF) som är en svensk organisation, vars syfte är att stötta djur- och naturområden i kris, både i och utanför Sverige. Dom försöker få så många som möjligt att engagera sig för att kunna nå sina mål.

Tack vare galan ikväll fick jag upp ögonen för vad det är som verkligen händer med våra hav och djuren som bor där. Det finns många sätt att ändra den negativa trenden. Att vi överkonsumerar är tex ett stort problem, och ingenting som chockerar mig. Även så gör jag inget åt det! Det är en hemsk vana som samhället har lärt mig, precis som många andra. Men man kan ta små steg för att gå åt rätt riktning, tex som att inte köpa massa plastpåsar och återanvända gamla.

Läs mer om organisationen och hur du kan hjälpa till här: https://theperfectworldfoundation.se

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *