Ser ni någon skillnad?

Att man kan bli så slut av att flytta på några möbler.. Och det var ju inte ens jag som bar på dom tyngsta sakerna, men allt meck runt omkring får mig att bli helt matt. Men det ska bli så skönt när allting är klart efter helgen 🙂 Gäller att blicka framåt! Nu sitter vi på en varsin saccosäck på golvet och försöker samla energi för att fixa det sista. Men jag måste åka mot mammsen för att lämna råttis, hon ska få bo där under helgen för tyvärr är det sällan hotell tar emot djur.

Så efter detta inlägg blir det tyvärr inte så mycket mer för idag, kommer blogga istället på tåget mot Göteborg imorgon. Då har vi ändå 3 timmar att döda, och förhoppningsvis blir jag inte dödsjuk denna gång som senast haha.. Usch vad jag mådde dåligt då.. Låg ju däckad både på vägen dit och hem! Aja, nog babblat för nu måste jag åka mot mammsen innan det blir för sent. God natt, hörs imorgon!

Föresten, ser ni någon skillnad på mig idag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *