Hej då möbler..

Nu kanske ni undrar vart jag har tagit vägen, men det ska jag berätta för er haha… Imorse var jag hos djursjukhuset och röntgade Chloés ben. Allting såg bra, så det känns himla skönt. Sen direkt efter skulle vi hämta pappsen som skulle hjälpa oss montera ner möbler och ta över bäddsoffan som kommer passa i hans lägenhet bättre 🙂 Win-win! Men att montera ner alla möbler och bära ner dom tog ju inte bara någon timme, det tog ju hela förmiddagen. Men nu är det mesta borta iaf och lägenheten börjar bli tom. Hade behövt imorgon också men det går ju inte, jag åker ju till Göteborg då så får försöka kasta ner det sista i lådor ikväll.

Efter vi flyttat och haft oss blev det en taxi hem, för älsklingen skulle på jobb och jag har ingen bil, och jag hade en fotografering inbokad. Så det var raka vägen hem, byta om, in till stan och sen en taxi hem igen. Herregud vad jag lägger pengar på taxiresor.. Redan uppe i 2000 kr , bara för idag! Varför är det så himla dyrt att åka taxi för? 🙁

Nu blir det lite mat, tvätta, packa väskan, packa lådor, smörja in mig med brun-utan-sol, blogga och sen sova haha!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *