Hålla, spana in den här klänningen som jag hittade hemma i gamla lägenheten. Aldrig använd, men superfin är den ju! 🙂 Älskar färgen och mönstret. Dresscoden på galan är dock ”frack”, jag vet inte hur strängt det är med att klänningen måste gå ner hela vägen till fötterna? Någon utav er som vet? Har annars en längre svart historia, men den hade jag förra året på kristallen.. Det är ju inte förbjudet att återanvända en klänning, men gör helst inte det 😉 Sen finns det ingen tid eller lust för mig att springa runt och hitta en ny. Alltså verkligen noll lust för det!

Dock skulle jag behöva en spraytan (som vanligt) men det orkar jag inte heller med haha.. Jag har nämligen ingen bil för tillfället så allt blir lite jobbigare och lite svårare haha.. Är så himla beroende av min bil, ska bli så skönt att få tillbaka den. Nej så får köra på min brun-utan-sol, Andreas får överleva att lakanen är orange’a.

Sen köpte jag dessa örhängen här om dagen när jag var och shoppade med Issa. Hittade dom inne hos River Island (precis som hatten/ kepsen) och tyckte dom var så fina. Påminde om dom örhängarna från H&M som alla springer runt med nu. Även jag hade dom fast i guld, men dom gick sönder när jag var i Mexico.. Så det kändes som att det var dags för ett par nya. Passar dom till klänningen? Eller ska jag satsa på några helt andra kanske?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)
 • Anna

  Frack innebär alltid Långklänning. Så, trots att klänningen på bilden var fin, så är den inte riktigt rätt för eventet, om det nu är klädkod. Tyvärr =(

  Du kan absolut återanvända den svarta klänningen! Uppdatera med andra smycken, skor och frisyr så blir det säkert super!

 • Lisa

  Om de är gala för The perfect world fundation så är det långklänning som gäller, alla är uppklädda till max och jätte fina, (vi har gått två år i rad)
  Hoppas du får en bra kväll! Så tråkigt att vi inte går iår nu när jag ser att du skulle dit!

 • Diana

  OMG vilken fin klänning, vad fint den satt på dig. Men du, du är ju Kissies, haha vem bryr sig om det är långklänningsmåste eller inte. Kör bara. 😀 Nä men ärligt så misstänker jag långklänning som gäller tyvärr. Men fasen vad fin den här var.
  Dock andra örhängen kan jag personligen tycka.
  Hoppas du får det riktigt bra.

 • Ella

  Nej, den där funkar absolut inte till frack. Det SKA var längre än ner toll anklarna. Helst ska skon inte synas alls, men det är lite knixigt om man vill kunna typ gå.
  Har jobbat som hovmästare och arrangerat diverse baler och sittningar med alla dresscodes du kan tänka dig. Hade någon kommit till en bal i den där klänningen hade hen inte blivit insläppt.

 • Bunny

  Oavsett vad du väljer, så kan du inte ha örhängena till denna klänningen, de röda färger skär sig fruktansvärt! Välj hellre den svarta långklänningen och örhängena kanske? 🙂

 • Anna

  Klänningen du har på dig är väldigt fin!
  Frack innebär dock aftonklänning eller balklänning (så aa typ långklänning med andra ord). Till aftonklänningen och balklänning kan man till exempel bära jacka, cape, sjal, aftonhandskar samt smycken. Så som tidigare person skrev, så kan du absolut ha den du redan använt, men variera accessoarerna från då bara!

  Vet inte hur formell tillställningen du ska på är, men det finns risk att man inte kommer in på grund av klädseln! 🙂

  Ha en fin dag! Kram!

 • Moa Pia

  Wow vilken snygg klänning!!!😍😍🤗

 • Karin

  Håller med att de två röda färgerna inte passar ihop. Sen måste du ha en hel lång klänning annars va den fin😙

 • Emma

  Har du tänkt på att hyra klänning? Fördelarna är många då det blir billigare (om du ändå inte vill använda samma plagg 2 gr) du får allt festklätt på samma ställe att välja bland +att man slipper ta hand om plagget efteråt (typ sälja, tvätta osv)

 • Bella Donna

  Ojojoj! Brukar inte skriva kommentarer, men nu känner jag att jag måste hjälpa dig!
  ( Har varit på hur många frack-events som helst ). Är klädkoden frack SKA det vara hellångt, den där blåsan kan du inte ha!
  Och tänk elegant och classy, INTE sexigt! Ta den svarta, gärna något maffigt halsband, och gärna långa handskar, svarta
  eller vita! Gärna en snygg håruppsättning också. Är det dresscode frack ska man verkligen brassa på, men som sagt:
  Elegant i stället för sexigt!

 • Bella Donna

  Och så såklart, glömde skriva: Ha en väldigt trevlig bal! Kram på dig!

 • Emmi

  Nej! Sätt INTE på dig den klänningen. Du gör bog bort dig då.

 • Sara

  Återanvända en klänning är förståss toppen, men kikade på den du hade förra året och enligt mig är den inte nog uppklädd för ett event med klädkoden frack. Även om den är fin känns den för enkel och passar bättre in under klädkoden kavaj. Tänk lite mer åt balhållet när du väljer klänning 🙂 ett lyxigare material än det den svarta hade är att föredra. Har själv gått på många event med den klädkoden och hade kännt mig nedklädd i den klänningen :/

  Men har du ingen annan så duger den ju för att bli insläppt! Och du är fin i den 🙂

 • Ana

  Fin klänning, den passar dig fint 🙂

 • Johanna

  Den klänningen var ta mig fan det vackraste jag sett

 • Paula Smilee

  Tycker du ska köra på en svart lång klänning, känns inte som den röda passar. 🙂

 • johanna lindholm

  Fin klänning, men som flera andra har skrivit så är det lång klänning som gäller vid klädkod frack. 🙂

 • Kattis

  Wow. Vilken fin och kvinnlig image!!

 • Lava

  Väldigt fin, men på nedersta bilden ser det ut som att den stramar lite över tuttarna?

 • Julia

  Vilken fin klänning, du har inte möjligtvis någon aning om vart den är ifrån? 😍

 • Isab

  Jättefin klänning! Men ett big NO NO på att använda den om klädkoden är frack. Inte säkert att du ens blur insläppt, och blir du det kommer du inte passa in alls.

 • Cecilia

  Frack är alltid långklänning. Dessutom i finare tyg, dvs inte en maxiklänning i bomullstyg. Lycka till!

 • Anna

  Du har fått svar i många kommentarer här ovan angående kläningen, men jag vill påpeka att klädkoden inte heter ”frack”. Klädkoden som det refereras till heter Högtidsdräkt. Högtidsdräkt innebär för herrar frack med vit fluga (absolut inte svart!!!). För damer gäller långklänning av finare slag (ej att förväxla med klädkoden smoking, då damens långklänning ska vara av enklare sort).
  Högtidsdräkt innebär även att det är okej att bära folkdräkt.
  Det finns massor av info. om de olika klädkoderna att läsa på om:
  – Kavaj
  -Smoking
  -Mörk kostym
  -Högtidsdräkt
  Klädkoder är till för att hjälpa gästerna att klä sig på rätt nivå för tillställningen.

 • Emmie

  Kan inget om klädkoder men oavsett var det en sjukt sjukt fin outfit på dig, speciellt med uppsatt hår också , älskar örhängena!!

 • Dina

  Du är jätte vacker (som vanligt)!! men klänningen… Nej. den ser billig ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *