Smile, it’s a new day

Hello guys!

Hur mår vi idag? Jag har jobbat hela förmiddagen så bloggar först nu, men det är väl ok? 🙂 Snart får vi dessutom besök utav Andreas vän Ben som ska sova här inatt. Så soffan som vi skulle köra till pappsen får vänta tills imorgon.. Men gästrummet ska iaf tömmas idag, det är ett måste annars kommer jag vara sjukt stressad i helgen. Känns lite småjobbigt att inte berätta exakt vad det är vi sysslar med, men det blir så mycket roligare att släppa allt på en och samma gång så får ni veta exakt allt då. Men det är inte långt kvar nu, 2-3 veckor sen får ni ta del utav allt 🙂 Skoj va?

Nej nu ska jag ut med hundarna på en promenad, sen in och jobba lite mer. Sen ska jag till forma vita, ska bli så skönt att få lite fix! 🙂 Var evigheter sen jag var där så det ska bli så himla skönt. Sen min frisörtid på måndag, ååh! Nu låter det skitytligt men jag mår så mycket bättre när jag fått fixa mig och ha ”allt på plats” haha.. Alla vi funkar olika, jag funkar så att jag kan fokusera på allt annat när jag fått min egentid och känner mig fräsch och 100 % lixom.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *