Min vecka..

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Jag har varit på möte nu på förmiddagen och tagit hand om lite ärenden direkt efter. Lånar älsklingens bil medan min är inne på service. Känner mig halvt handikappad, ingen bil och inget bankomatkort.. Eller jo, har mitt amex kort men känns som att inga butiker tar det. Så väntar tills mitt vanliga kort kommer. Fan att folk inte kan lära sig skilja på mitt och sitt. Känns så obehagligt att någon lyckades slimma mitt kort sådär? Jag som är så försiktig! Men aja..

Som ni ser ska jag på gala på torsdag i Göteborg, det är frack som är dresscoden. Dvs långklänning för oss damer. Jag hinner dock inte köpa något nytt tills dess, men hade jag hunnit hade jag klickat hem någon utav klänningarna nedanför tror jag..

Måndag: Möte med Lifestyle publishing.

Tisdag: Fix hos Forma vita. Köra soffan till pappa. Fota med Elin på eftermiddagen.

Onsdag: Återbesök med Chloé efter operationen(röntgen). Sen bjuder make up store på show på kvällen.

Torsdag: Åker till Göteborg igen haha, för på kvällen är det en gala jag är bjuden på.

Fredag: Tillbaka i Stockholm för samarbete, det ska filmas hela dagen. Behöver dock checka in på hotell, kan ej bo i lägenheten under tiden det filmas. Detta pågar under hela helgen.

Lördag: Avslutningsmiddag med Andreas jobb.

Söndag: Filmning av projektet, får flytta in i lägenheten igen 🙂 Skönt!

LÄNK 

LÄNK 

LÄNK

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *