Söndagslistan

☆ SÖNDAGSLISTA ☆

Vad ska du göra idag?
Shoppa med Issa (check), skulle ha fotograferats med Elin kunde inte så istället blir det fokus på träning. Sen ska vi även börja köra över möbler som inte ska säljas till min gamla lägenhet. Soffan borde monteras ner också..

Vad har varit bäst i veckan?
Det var så himla mysigt att gå ut och äta och se på bio med mitt hjärta igår ♥ Han har varit och rest så mycket och jag har känt att jag har saknat honom. Så det var mysigt att få bara sitta ner, han och jag och bara ha en riktigt dejt. Dejtkvällar är underbara!

Vad har varit sämst i veckan?
Att jag var supersjuk måndag – tisdag, låg med feber och kunde knappt komma upp ur sängen ju 🙁 Fy vad jag mådde dåligt.. Men nu är jag lite extra tacksam över att vara frisk och ha orken till att göra vardagliga saker, som att träna, fixa i hemmet och jobba ordentligt igen.

Vad har du sett för filmer?
Nya DET filmen, superbra om man gillar skräckisar! Vi har också börjat titta på filmen What happened with Monday men vi somnade efter halva filmen.. Vi får se resten ikväll 😉

Vem har du snapchatat med mest?
Använder ju inte snapchat längre, är inne ibland och kikar men det händer ju väldigt sällan. Men har sms-flörtat mycket Viktor som vanligt hihi.

Har du gråtit något?
Jag gråter ju typ lite hela tiden, kan vara om jag pratar om något jobbigt, blir känslomässigt laddat eller blir glad haha. Så jag har säkert gråtit 2-3 gånger.

Vad längtar du efter?
Jag längtar supermycket till Sri Lanka, nu är det inte långt kvar. 3 veckor (ish) 🙂 Wiie! Sen längtar jag till helgen också, då ska det nya projektet komma igång del 2. Så pepp! Ni kommer fatta exakt vad jag menar när jag får publicera det haha.. Ni hade också varit peppade. Sen längtar jag tills jag får fixa håret, ska bli så skönt att få det fixat ordentligt. Färg, klipp och löshår.

Vad vill du tipsa om?
Lemon Shake hos Joe and the Jucie, dom har den inte på menyn längre men dom gör den om man frågar efter den. Så himla god, fräsch!

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
”Think before I talk” – Astrid S. Delvis för den är väldigt bra, och sen ligger det något i det hon säger.. ”Maybe I should think before I talk. I get emotional and words come out all wrong. Sometimes I’m more honest than I want. So maybe I should think before. Maybe next time, I’ll think before I talk” – Reminder till mig själv.

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

Denna :  är ju för att jag har varit så himla trött efter att jag har varit sjuk. Min energi var lixom helt borta första dagarna i veckan. Men sen när energin kom tillbaka ville jag göra så mycket, och det blev inte alltid som tänkt och då skickade jag oftast denna:  ”Oupsi”

Tack för denna vecka!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *