Flera av er har frågat om Peter, och hur det går för honom. Ni som har missat det så har han ju flyttat till USA och har bott där nu snart över ett år. Dock befinner han ju sig väldigt nära orkanen Irma och det är just det folk har frågat om just nu. Såklart. Jag har pratat med honom varje kväll nu i 3 dagar och det verkar som att det finns en risk att dom behöver evakuera området där han bor. Han bor i Florida/ Tampa 🙁 Då måste dom åka till New York. Det som jag oroar mig mest över är att han får tillräckligt med vatten och mat om orkanen träffar dom, orkanen kommer troligtvis slå ut all el och folk kommer drabbas av panik. Vilket är förståligt, så det bästa är ju att dom bunkrar upp med nödvändigheter redan nu. Ifall det händer.

Jag kan inte göra så mycket mer härifrån än att ringa och kolla så ofta jag kan hur det går, och höra deras planer ifall det värsta händer. Peter berättade för mig igår att dom som han bor tillsammans med planerar en trip till just New York om det krisar. Så jag hoppas att dom lyckas ta sig dit oskadda och att dom som sagt har tillräckligt med mat, vatten och pengar när det behövs.

Och om jag har planerat att besöka Peter? Ja, det har hela familjen gjort. Eller jag och mammas sida iaf. Dock har en utav oss i familjen fått cancerbesked och vi kan inte åka förens läkaren säger att det är OK. Så förhoppningsvis, om allting går bra med orkanen och alla besked från läkaren så hälsar vi på kära lillebror i vår någon gång. Saknar honom väldigt mycket nu, Peter är ju den personen som vet typ ALLT om mig ♥

Peter har faktiskt skrivit inlägg om hans oro, ni kan läsa om det på hans blogg ifall ni vill läsa mer: http://peter08.com

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *