Hej på er! 🙂

Jag har spenderat min söndagsförmiddag med Issa i MOS. Vi var båda shoppingsugna så vi shoppade loss. Issa fick bland annat med sig en sjukt snygg jacka som liknar min acne-jacka väldigt mycket, vi kommer matcha snyggt i vinter! 😉 Dock verkade hon inte tycka om min klädsmak lika mycket som jag tyckte om hennes.. Nästan allt som jag tog upp ratade hon?! Fattar inte, jag tyckte jag hittade massa fint men Issa sa allt var fult 🙁 Tex toppen från ZARA som jag håller upp på första bilden, är inte den fin? Tänk till en skinnkjol och svart spetsbh under.. Eller klänningen på 3e bilden, ett snyggt skärp i midjan och ett par boots till! Hur läckert låter inte det? Det tyckte inte Issa, hon fattade verkligen inte grejen.. Vad tycker ni om plaggen? Har Issa rätt eller fel?

Nu ska jag ta hundarna på en promenad, sen ska jag eventuellt möta upp fotografen Elin för att ta lite bilder. Det verkar ju äntligen bli fint väder, sol och inget regn 🙂 Har ju varit så himla grått och trist dom senaste dagarna så det var på tiden.. För visst blir man på bra humör när det blir sånt här fint väder?

kissie shoppar

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *