Svar på senaste kommentarerna..

Vart kommer blusen ifrån? 

Svar: Fick frågor om båda dessa blusar, och dom är från missguided 🙂

Är det inte bättre att bara lägga ut möblerna på fb köp sälj/blocket??? På Tradera får du ju betala 10% provision. Det är 50kr på varje 50-lapp. Dessutom hade ju inte jag letat möbler på Tradera utan tar blocket då man letar i området man bor nära plus att de flesta tänker nog inte ens på Tradera när man letar möbler.

Svar: Jo jag håller med men folk mailar alltid och sen är det folk som drar sig ut och då måste man jaga dom andra och diskutera fram och tillbaka. Det orkar jag inte med. Så lägger hellre ut på tradera för att slippa allt strul.

Åh! Är det Amir Akrouti som ska hyra din lägenhet??? 😍

Svar: Som det ser just nu så är det han som ska hyra min lägenhet, ja 🙂 Vill gärna hyra ut den till någon jag känner, kändes fel att ta in främlingar.

Vart kommer jackan ifrån?

Svar: Madlady.se

Vart är tröjan ifrån? 

Svar: Jfr.se 🙂

kissie resturang

gravid eller inte? en liten mini kissie kanske? är endel som blir gravid trots skydd

Svar: Jag vet inte än faktiskt, och ja jag vet att man kan bli gravid trots skydd. Så vi får se vad testet säger.

Hej! Innan nämnde du på din blogg ofta att du ville flytta till USA, vill du fortfarande det eller stannar du hellre i Sverige just nu?<3

Svar: Ja det var när jag romantiserade tanken av att få flytta från Sverige. Men efter mitt besök i LA och efter att min bror har flyttat dit så är det inte lika spännande på det sättet. Det spelar ju faktiskt ingen roll vart i världen man bor, vardagen är ett faktum. Sen om jag hade träffat någon från USA eller haft en riktig andledning så hade jag försökt ta mig dit. Men inte just nu, nu är jag nöjd med livet med Andreas och vill köpa hus här såsmåning om 🙂

Vore det inte enklare att hämta ut dina paket i närheten av rissne , där du bor med din kille ? Såg i videon att du åker till huvudstad centrum där du bodde innan och hämtar dina paket . Du hade skrivit in dig där du bor med din kille skrev du för ett tag sen men det stämmer inte

Svar: Jag har flyttat till min kille men alla företag har inte koll på att jag har adressändrat än. Känns lite fjantigt att säga att jag ljuger för att jag hämtar ett paket vid min gamla adress haha 🙂

Vad tycker Andreas om det??😉 (syftar på detta inlägg)

Svar: Andreas är glad för min skull att jag och mitt ex äntligen är vänner. Jag har varit väldigt ledsen över att behöva känna så mycket skuld gentemot mitt ex, så det är skönt att kunna få släppa det. Andreas vet att jag inte har några känslor kvar och att det inte handlar om det. A har en god relation med sitt ex vilket jag tycker är väldigt fint och moget, önskar att jag och C kommer ha det med.

Har läst mycket här i bloggen var du skrivit just o C. Känns som att du har svårt att slippa över honom.

Svar: Jag är uppe i en fas där jag känner att vi båda har kunnat släppa varandra och det är så SKÖNT! För mig att dessutom att skriva av mig en del av processen. Jag fick inte skriva om C i över 7 år, att kunna få göra det nu och släppa in er i mina tankar kring relationer tycker jag är skönt. Jag är 100 % över mitt ex, annars hade jag aldrig gått vidare och flyttat ihop med Andreas. Det är inte rättvist för någon.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *