Hej då möbler..

Ja nu ska möblerna ut ur lägenheten för att göra plats för nytt! 🙂 Så skönt. Pappa tar över soffan, han hade sagt förut till mig att han behöver en ny bäddsoffa för hans nya lägenhet är så liten så detta blir perfekt för oss båda. Vi får plats för den nya och han får en soffa som han behöver. Sen resten har vi lagt ut på tradera, eller ja resten och resten.. Det som ska säljas. Utemöblerna känns ju dumt att sälja, så dom flyttar vi till min gamla lägenhets sålänge. Samma gäller nya betongborden, vi köpte dom nyss och vi förlorar mycket på att sälja vidare dom direkt.

Men är ni sugna på detta nedanför är det bara att hojta till! Är någon sugen på sängen kan man gärna maila [email protected], för den har jag satt på längre auktion och den måste bort innan nästa helg!! Haha paniken börjar komma, för det är ju inte bara att skicka på posten utan man måste få möblerna hämtade.

Ps. Ni ser mer av lägenheten i min senaste video: https://www.youtube.com/watch?v=l2UrocHVu04 Detta är alltså INNAN projektet 😉 Stay tuned..

Bord + stolar: LÄNK

Tv-bänk: LÄNK 

Säng: LÄNK 

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *