Sen lunch med Rosanna

Gud så skönt det är att vara frisk igen! 🙂 Dock insåg jag snabbt att jag nu har 2 nya problem.. Mitt kort blev skimmat i helgen så det är spärrat, och min bil är på verkstaden och jag vet inte hur man åker kommunalt från mig in till stan haha! Som tur är var Bella snäll och lånade ut sitt andra kort till mig som jag kan låna tills jag har fått mitt nya, men ändå! Ni vet känslan, man känner sig lixom inte hel utan sitt egna bankomatkort och i mitt fall – min bil.. 🙁 Men jag lyckades ta mig in till stan ändå, blev en taxi för jag tänker inte utmana ödet och ta fel buss och hamna i Mariehamn (läs 2 inlägg bak för att fatta).

Vi satte oss på Vau Du ville och jag tog tonfiskalladen, den var brutalt god så den rekommenderar jag verkligen! Jag försökte fota mitt sällskap Rosanna men det gick sådär som ni ser.. Jag är ju alltid snabb på att ta den bästa sidan så ljuset ligger på mig haha, man får ju inte vara dum 😉 Men i detta fall var det faktiskt Rosanna som satt på min plats, och jag bad henne byta. Jag är inte direkt blyg om man säger så haha!

Nej nu ska jag byta om och åka in till stan igen, ska möta Keela innan vi ska till Rapunzel för deras 10 års jubileum. Blir mysigt!

”Se lite glad ut”

Nej jag ville ha sug i blicken, så detta blev resultatet..

Fel plats = dålig belysning = dålig bild

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *