Perfect fall shoes

Hej på er!

Nu börjar jag äntligen bli mig själv igen 🙂 Det enda som är, är att jag vaknar upp med huvudvärk. Men det måste ju släppa det med, så förhoppningvis slipper jag vakna upp med huvudvärk imorgon. Idag har vi torsdag och det som är inplanerat är att jag ska luncha med Rosanna, träffa Amir som vill hyra min lägenhet och sedan ikväll ska vi fira Rapuzel som fyller hela 10 år! Jag har ju gått till dom så länge som jag kan minnas, nästan från start! Herregud vad tiden har gått.. Minns deras första salong som jag gick till som låg långt ut som bara den. Där fick det bara plats 4-6 kunder per gång om jag inte minns fel haha. Nu har dom en jättefin lokal mitt i centrala Stockholm. Coolt!

Titta vilka fina, enkla skor jag hittade inne hos DinSko när jag var i Göteborg. Dom påminner om dom populära Gucci-skorna, men dom är mycket billigare och dom är inte lika öppna som gucci-skorna är, dom är inga tofflor lixom. Tyvärr börjar ju det bli för kallt för såna skor, så tyckte att dessa passade bättre. Hade varit en annan femma om detta var 2 månader sedan, då hade jag nog slagit till på dom andra.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *