Sängliggandes i 2 dagar nu..

Hej! Nu är jag tillbaka igen, även om jag inte är helt återställd än. Är tyvärr fortfarande sjuk.. 🙁 Har haft feber nu i iaf minst 2 dagar så jag har på riktigt bara legat i sängen. Har inte kunnat göra något, har ställt in alla möten och knappt lyckats få upp datorn. Fick ju upp 1 och ett halvt inlägg för 2 dagar sedan men bara det var extremt påfrestande för kroppen. Svettas ena sekunden och är så frusen nästa så jag ligger och skakar. Jag säger inte detta för ni ska tycka synd om mig själv, jag tycker tillräckligt synd om mig själv som det är haha men nu kanske ni förstår varför jag inte har kunnat blogga. Det är ju inte ofta jag låter bloggen eka tomt som jag har gjort nu.

Men jag mår lite bättre idag, så även om jag inte kan springa runt på möten så ska jag iaf försöka jobba på datorn och blogga! Mår inte bättre utav att ligga och tycka synd om mig själv.. Sen ska jag försöka ta en dusch och ge upp hoppet om Andreas tröja som jag har tagit beslag på haha.. Den var mysig första dagen, nu är den bara snuskig 🙁

Ps. Sängen (stommen) ligger ute till försäljning ifall någon är intresserad. Vi ska ju göra om här hemma. Annonsen hittar ni här: http://www.tradera.com/item/302543/289470739/detta-ar-en-unikt-specialtillverkad-sanggavel-i-valnot-

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *