Jackor till hösten

Inlägget innehåller adlinks.

Om jag skulle välja ut några nya jackor skulle det vara dessa. Fejkpälsar, teddypälsar eller snygga bikerjackor i höstfärger som rött och grönt. Jag har precis beställt hem en lång pälshistoria som är röd, så himla snygg och jag längtar tills jag får använda den 🙂 Så himla fin! Älskar att det är färgglatt som gäller i höst, det kommer verkligen att lysa upp.

Men jag passade också på att klicka hem en söt klänning, för innan hösten kommer så ska vi ju till sri lanka och där är det inte kallt. Gud så skönt det ska bli 🙂 Blir dessutom min första resa tillsammans med älsklingen ♥ Göteborg och Bollnäs räknas ju inte riktigt 😉 Nej så den ser jag fram emot väldigt mycket.

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK // 7 – LÄNK // 8 – LÄNK // 9 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *