VÅGIGA ÖGONBRYN OCH LÄPPAR!!

Ja hur sjukt ser inte detta ut att vara haha? Dom vågiga ögonbrynen har exploderat på instagram och man kan se dom överallt känns det som. Självklart har det gått lite längre än så och nu ska man såklart matcha sina bryn med ett par vågiga läppar också haha.. Nej den här trenden är sjukt ful och jag skulle nog ha svårt för att inte skratta om jag faktiskt såg någon irl gå runt såhär..

Dock tror jag många bilder som ligger ute just nu är fixade i efterhand i något fotoredigeringsprogram. Det tycker jag är ganska enkelt att se… Jag tog mig iaf friheten att leka lite i photoshop och ja.. Ni ser ju själva resultatet ovanför 😉 Skulle ju nästan komma undan för att ha målat mig sådär. Jag tänkte dock testa att måla mig sådär idag och fota, men jag ligger hemma med feber och svettas som en gris så det blir tyvärr svårt..

Men iaf, denna trend får en fet tumme ner av mig! Vad säger ni?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *