Vilken är din favorit?

Ja då var jag hemma igen 🙂 Dock hade jag lite otur med taxichaufför… Han hostade som en galning när vi satt i bilen, och när jag frågade om hur han mådde så sa han att han fick feber igår, men det har gått över idag, ”typ”. Det tror jag inte en sekund på, sen såg han ut att vara väldigt sjuk också.. Vem är ute och kör folk när man är sjuk?? Gud så irriterande, om jag inte var tillräckligt sjuk innan så är jag ju det garanterat nu.. Tack för den lixom. Han fick ingen dricks, det var en sak som var väldigt klar haha!

Men strunt samma. Jag har samlat ihop mina senaste outfits från nu under sommaren, eller några utav dom iaf. Vilken gillar ni bäst? Jag gillar 2an och 5an bäst tror jag. Men jag saknat håret från den första bilden.. Har en tid hos rapunzel snart och då ska nog håret få ryka igen. Tycker jag ser coolare ut i det korta. Det långa är fint, egentligen finare i sig än det korta men man ser ju ut att vara en i mängden lixom. Det vill jag inte, vill ju sticka ut och vara jag!

1, 2, 3, 4, 5 eller 6?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (58)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *