Mina senaste videos!

Nej eftersom jag höll på och spy och hade mig idag så blev det inget spa.. Men vi kanske kör på ett spabesök imorgonbitti om vi känner att vi hinner 🙂 Istället har vi sovit och vilat upp oss så vi orkar med en sista middag här i Göteborg. Vi tänkte äta på Toso, riktigt bra ställe och dom serverar väldigt god mat. Åt där senast jag var här med Andreas.

Vad ska ni göra ikväll? Ifall ni blir hemma och har inget att för er så kanske ni vill kika på mina senaste videos, ifall ni kanske råkat missa någon? Jag är faktiskt riktigt nöjd med samtliga videos, även om jag kanske klippte lite för mycket i ”life update”.. Men jag har tagit åt mig av er konstruktiva kritik och ska inte klippa lika mycket. Men kommer fortsätta att köra på olika vinklar, I like it! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *