Jag spydde på Liseberg!

Alltså ni fattar inte vad som hände.. Vi var på Liseberg och stod i kö till en åkaraktion, precis när vi börjar närma oss våran tur så känner jag hur jag behöver spy. Och det tog 5 minuter innan jag behövde huka mig över och jag spydde! Mitt bland alla människor 🙁 Bella var ju dock väldigt snabb med att täcka mig genom att ställa sig bakom/ lite över mig, men stackarns personal som behöver torka upp det.. Dom är väl vana kanske att folk spyr pga åksjuka, men jag hade inte hunnit åka något! Vet inte vad som är fel på mig, för jag kan ju inte vara gravid.. Jag har ju satt in spiral! Eller vet ni om det finns personer som har blivit gravida trots att dom har haft skydd i form av spiral? För säkerhets skull ska jag köpa ett test imorgon..

Aja, förutom min lilla spy accident in public så hade vi det hur trevligt som helst. Vi träffade upp min vän Alexander och hans härliga bror som hängde med oss hela dagen 🙂 Dom bor här i Göteborg så dom har fått visa oss runt lite. Dock var det så himla mycket folk inne på Liseberg så vi gav upp runt 5-tiden. Men som sagt, mysigt hade vi det och det är så himla fint där inne. Som en stor park med vackra blommor och mycket fint att titta på.

Tycker lite synd om Bella, känns som att varje gång vi ska resa ihop så blir jag sjuk 🙁 Minns när vi var i Åre och hade en liten skid-weekend ihop, ja då fick jag influensan och kunde knappt ta mig ur sängen. Var så sjuk så jag inte fick i mig mat eller något annat för den delen heller. Inte så jätteroligt resesällskap hehe… Men tyvärr kan man ju inte göra något åt ifall man blir sjuk, det bästa är ju att bara vila upp sig och få i sig näring. Jag fick iaf i mig en ceasarsallad efter min spyfest, och än sålänge är den kvar i magen 😉 Vi håller tummarna nu för att det blir bättre.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)
 • Emili

  Min mamma blev gravid med mig med spiral haha 🙂

 • sofia

  jag blev gravid när jag hade hormonspiral, hört att det är vanligare med graviditet när man har kopparspiral

 • Maria

  Jodå, min bror är ett sk spiralbarn.

 • Nathalie

  Nej fy vad jobbigt. Hoppas du mår bättre nu ❤️

 • Sandra

  Finns inget preventivmedel som är 100% säkert.

 • H

  Asså känns så fjortis att skriva ”kan jag va gravid trots spiral?????får nog köpa ett test imorgon”. Piiiiinsamt

  • 🤰🏼

   Dåligt med trafik till/på bloggen tror jag. Varför hålla på med publik spekulation annars..? *Gäsp* – det borde finnas så mycket intressantare saker att skriva om men bloggtorkan har kanske tagit greppet…

  • Camilla

   Medan din kommentar är såå mogen? Hallå självinsikt? Det är kanske det märkligaste jag läst att någon som spyr skriver och frågar om man kan bli gravid trots spiral och att hon ska köpa ett gravtest för säkerhets skull skulle vara nåt slags fjortisbeteende? Särskilt när man skriver en kommentar som låter som det är skrivet av någon på max 15 år med allvarliga attitydproblem. Det måste vara så oerhört sorgligt att leva som en person som på allvar stör sig på att läsa nåt sånt där. Jag kan verkligen inte se något problem med saken. Inte för mitt liv kan jag ens försöka störa mig på det, fattar inte hur det skulle kunna påverka mig, mitt liv eller mitt humör, än mindre på riktigt kunna provocera mig till att bete mig som en ouppfostrad barnunge. Men det kan man lita på att det finns folk att verkligen söka efter ”problem” och försöka trycka ner någon.

   Gällande andra kommentaren ang att hon försöker öka trafiken till bloggen. So what if she does? Det kan man vara rätt säker på att varenda sak hon skriver är i hopp om att öka trafik till bloggen. Är vare sig konstigt eller nån hemlis. Låt henne bara. Ni båda bidrar till den ökade trafiken, det måste ni ju ändå inse? Carför gör ni ens det? Känns inte som ni har lust att stötta att hon drar in pengar på den eller hur? Men ni gör att hon tjänar pengar båda två. Hur ofta går ni in? Kommenterar? Jag tycker man kan göra det superenkelt för sig själv genom att inte läsa vad människor man inte gillar har för sig på dagarna när det enda som händer är att det lockar fram ert behov av att trycka ner henne. Och nej det faktum att ni inte gillar henne gör faktiskt inte ert beteende vettigt nånstans. Väx ifrån era fjortisbeteenden.

 • L

  Det ändra säkra preventivmedlet är att inte ha sex. Så ja, du kan bli gravid oberoende vad du använder för preventivmedel.

 • Elisabethj

  Ja, man kan bli gravid trots spiral. Inget p-medel är helt säkert 😉

 • Cecilia

  Efter att man bytt preventivmedel och innan kroppen hormonerna vänjer sig vid det tar tid. Och som ovan sagt man kan bli gravid fast man skulle ha vad som helst för preventiv medel. Det är sant. Endel är säkrare än andra och alla kvinnor har olik hormonfunktion så endel är ”kännsligare” så att säja en andra att bli gravid tex,alla preventiv medel fungerar inte ått alla kvinnor endel kan få problem hormonalt tex, av något andra inte får. Du skrev att du var sjuk förut det kan ju ha med det att göra också.. Om det blir värre uppsök läkare.

 • Moa Pia

  Du e för härlig Kissie😘 älska dig. När ska du på spa??

 • Ellen

  Min väninnas mamma blev gravid även fast hon hade en kopparspiral😅

 • Elisabeth

  Ja man kan ju bli det! Hade kopparspiral men tog ot den för några veckor sen och bytte tillbaka till p piller vilket känns som ett säkrare val för mig! Fick min dotter för snart 1 och ett halvt år sen!
  Men om de skulle visa sig vara ett plus så kommer du aldrig älska någon så mycket som de lilla livet som du har inom dig 😍❤️

 • MaryCaroline

  Har läst om rätt många som blivit gravida trots kopparspiral :O

 • Helen

  Du kan bli gravid trots spiral (eller vilket preventivmedel som helst).
  Är du inte gravid kan det vara klokt att fundera på om det kan vara spiralen som ger dig de här biverkningarna.
  Jag hade kopparspiral en kort vända pga att jag inte ville ha hormoner, men mådde så fruktansvärt dåligt av den att jag i panik tog ut den för att jag inte ville genomlida biverkningarna en cykel till.
  Då bytte jag till en spiral med mycket lite hormoner (yeydess) och den funkade super på mig! Jag va supernöjd och kommer utan tvekan sätta in en ny när det är dags efter denna graviditet! (Tog ut den och SEN blev jag gravid ;))

 • Stina

  Fan vad snygg du är! Vart kommer toppen ifrån? Sooo nice

 • Paula Smilee

  Fy fan vad tråkigt ! :/ Din topp är super snygg ! 🙂

 • Ida

  Min ena brorsa finns.. Och mamma hade spiral för att vänta lite extra mellan barnen 🤣 gick sådär ^^

  Hoppas bara de va nåt med karusellen eller så 😆

 • Joanna-livet med psykisk ohälsa

  Finns väl inget preventilmedel som är 100% säkert

 • Anni

  Man kunde tro en 15- åring skrivit inlägget och inte en vuxen kvinna på 26 år. Du vet nog att man kan bli gravid trots spiral. Du är snart 30 år!!

 • Johanna

  Hallå kan du ha magsjuka? Tänk om du smittat ner alla på Liseberg ? Kräks man borde man gå hem på direkten. Hoppas din snälla kompis inte blev sjuk. Du borde nog meddelat hotellet, isolerat dig där ett dygn (minst), skickat hem kompisen och bokat om ditt eget tåg tills du var säker på att du var frisk. Magsjuka är jättesmittsamt.

 • Linnea

  Min mamma blev gravid med mig när hon hade spiral och här är jag idag… hehe

 • Sofia Reumert

  Att man kräks kan ju bero på lite vad som helst. Allt från att man har ätit något dåligt till att man är nervös till att man är magsjuk. Bara stress kan göra att kroppen reagerar på de mest extrema sätt för att få en att lugna ner sig. Hoppas du lyssnar på din kropp och vilar upp dig, för oavsett vad kräkningen berodde på så är det helt klart ett tecken på att du behöver ta det lugnt. 🙂

 • lovisa

  Åhhh, älskar din topp alexsandra =)))) från???? din klädstil är såå galet snygg

 • lovisa

  Är det någon som vet vart denna svarta topp kommer ifrån??? IN LOOVVEEE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *