Höstens trender

Hej förlåt för jag inte har bloggat mer men jag har varit sjuk.. Sen hade vi mycket inplanerat igår. Men jag mår bättre idag som tur är!  Så idag så ska det uppdateras bättre – lovar! 🙂 Vi ska strax sticka iväg till Liseberg och sedan blir det spa. Men kommer blogga emellan åt så ni får följa med oss hela dagen. Låter kul va?

Men innan vi sticker iväg så tänkte jag prata om höst-trenderna. Hösten kommer ju flygande fart (tyvärr) så det börjar bli dags att tänka på vad vi ska fylla garderoberna med om vi vill vara riktiga fashionistor. Eller så skiter man fullständigt i vad trenderna säger och kör på sitt egna race – det är ok det med 😉 Men för er som undrar vad som gäller i höst är det följande:

Färglatt. Satsa på starka färgen som chockrosa, blått, gult.

Mönster. Man ska våga blanda mönster, allt från rutigt, till leopard, till prickigt.. Ja massa mönster, mixa på hörrni!

Rött. Statement färg som helst ska dominera i höstgarderoben.

Denim, läder och sammet. Gärna från topp till tå.

Silver/Metallic.

Kavajen. Gärna i mönster och med vadderade axlar.

Vintage. Gärna old fashion gucci, Louis Vuitton, chanel..

Statement smycken och broscher.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *