Hello Göteborg…

Inlägget är i samarbete med stendahls.se

Hej på er! Jag har suttit på ett tåg hela förmiddagen mot Göteborg och därför har jag inte uppdaterat. Vi åkte med MTR och vi hade det supermysigt på tåget, vi åt gott från deras lilla resturan och spelade spel på våra telefoner. Dessutom är det ju wifi på tåget så man kunde surfa hela vägen – nice! Jag kunde ju såklart ha uppdaterat på tåget men valde att sova istället.. Var så himla trött, känner mig sjuk men tänker ignorera det denna helg. Får ta hand om det sen när jag kommer hem. Nu är vi iaf på rummet på hotell Bellora, känns kul att vara här igen! Vi blev dessutom bjudna på lite bubbel såfort vi kom hit, det är alltid trevligt. Då kommer man ju genast i fredags-mode!

Dagens planer är att vi ska upp till deras takterass, ska bara fräscha till mig lite snabbt. Sen ska vi nog strosa runt i butiker och sen ikväll ska vi till 8ight som ligger precis bredvid. Imorgon är det Liseberg och spa som gäller, hur härligt låter inte det? 🙂 Så pepp på denna helg! Känns extra kul att vara här med min bästa pudel Bella, låt tjejhelgen börja!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *