Hej då sommaren..

Då är vi inne på sista dagen av Augusti. Sista dagen av sommaren. Gud vad fort det gick! Men denna sommar har faktiskt var den bästa på länge, trots det dåliga vädret. Jag har fått spendera den med min älskade Andreas, och det spelar ingen roll vad vi har gjort – oavsett väder. Jag har alltid roligt med honom ♥ Sen har jag tyckt så himla mycket om att vara i Bollnäs med honom, hans familj är underbar! Och förutom att jag har fått spendera dessa månad med min kärlek så har jag ju även flyttat från min gamla lägenhet hit, bara det är stort! 🙂 Nej så jag är nöjd med sommaren, och jag hoppas ni också är det? Berätta gärna vad ni har gjort under sommaren.

Idag spöregnar det.. Såklart ska sista sommardagen vara kall och regnig haha så jag ska hålla mig inomhus så mycket som jag bara kan. Because I can! 😉 Imorgonbitti åker ändå jag och Bella på en tjej-weekend i Göteborg och det ska bli så himla kul! 🙂 Får hoppas på lite fint väder bara, vi tänkte besöka Liseberg och det är ju inge kul om det regnar. Men jag älskar verkligen Göteborg, sån härlig stad med härliga människor. Hade jag behövt flytta från Stockholm av någon konstig anledning så hade jag nog velat flytta dit. Det känns som ett mindre Stockholm med mer lugn..

Hej då sommaren..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *