God morgon! 🙂

Ska strax iväg på ett möte med bokförlaget, sen sticker jag direkt och tränar. Blev ingen träning igår för jag klippte videon nedanför och hade lite ont i ryggen. Först är det ögat sen är det ryggen.. Alltid är det något haha! Börjar bli en riktig liten tant jag.. Nej men jag tror jag råkade göra något dumt med ryggen när vi klättrade här om dagen. Tog ju i som bara attan för att lyckas med en 6B (svårighetsgrader i klättring)!

Jag spelade som sagt in en video igår och här har ni resultatet 😉 Bjuder både på dans (introt), städning och skönsång haha.. Sen vad ni tycker om min sångröst är ju en annan femma.. Men tänkte passa på att fjanta mig ordentligt nu när jag har ”bff” hemma.

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *