Lyx VS Budget

Inlägget innehåller adlinks.

Bara jag som har börjat förnya höstgarderoben? Ny halsduk ska in, snygga toppar, nya skor och stickade myströjor 🙂 Älskar att shoppa inför hösten! Dock är ju den stora frågan om man ska satsa på budget eller lyx.. Jag har hittat några lyxiga varianter och några budget, vilket är snyggast?

Jag tycker gucci-skorna är så himla snygga, men tyvärr börjar ju det bli för kallt för dom.. Så kanske satsa på budget-varianten som ser mer anpassade ut för hösten? Dessutom tjänar jag ca 3000 kr på att köpa dom billigare 🙂

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Posted in: PICTURES

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *