Friends

Detta känns så skönt.. Pratade precis med mitt ex C i telefon, i över 1 timme pratade vi om det mesta. Hur livet ser ut just nu, hur familjerna mår och även sånt som har varit ”förbjudet” att ta upp. Våra nya relationer. Det kändes så himla skönt att få våga nämna det, för det har inte varit så självklart tidigare. Tvärt om, det var skrik och bråk från bådas håll och jag mådde så himla dåligt över det. Vad jag än sa eller gjorde gjorde kändes det som att jag sårade honom och han blev bara arg på mig. Nu kunde vi båda prata om ämnet på ett väldigt avslappnat och naturligt sätt. Äntligen! För även om att han är mitt ex så har han varit mitt liv i 7 år. Vi sågs varje dag (nästan), i 7 år. Nu ses vi, ja aldrig typ! Det är ju konstigt, att en person som var ens ”bättre hälft” nu är en person som man brukade känna.

Något som också känns skönt är att jag inser hur genuint lycklig jag är för honom. Jag känner hur glad jag blir när jag får höra om den nya personen i hans liv, nya lägenheten som börjar bli klar och den nya hunden. Att han lever ett nytt liv som jag egentligen inte hade någon aning om förens vi pratade nu i telefon. Jag hade ju ingen aning om hur livet såg ut för honom. Och nu känns det bättre, det känns så skönt att höra att livet går vidare.

För lite mer en ett år sedan ca, trodde jag att hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig för jag tyckte att allting var så jobbigt. Att se honom gå vidare skulle vara jobbigt. Att själv gå vidare och inse att han skulle se det sved så fruktansvärt mycket i hjärtat. Det gjorde ont att titta på honom där ett tag, för jag kände så fruktansvärt mycket skuld. Exakt allt verkade svårt och omöjligt just då. Men så är det ju inte, för tiden läker ju alla sår. Livet går vidare, för alla. Och man kan vara vänner när allting är över.  Nu kan jag verkligen stänga det kapitlet på riktigt känns det som. Tack, C ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *