En sån dag..

Japp en sån dag här det varit, jag har städat och donat här hemma i lägenheten! Passade på när jag inte hade så mycket inplanerat, annars känns det som att man aldrig hinner med att städa. Eller hur? Alltid är det möten, mingel eller middagar som kommer i vägen. Men idag så! Men jag har också spelat in en video till min youtube-kanal som kommer upp imorgon! 🙂 Skoj va? Jag har också varit och hämtat ut paket och handlat mat. Vi levde ju på fitness meals där ett tag, det funkade ett tag men inte hur länge som helst. Tillslut längtar man efter ”vanlig” mat igen 🙂

Ja nu ska jag ta ut hundarna igen.. Chloé löper just nu och Zacco går banans! Han är på henne som en fluga på skit, så jag försöker hålla dom isär så det inte händer någon olycka.. Om ni förstår vad jag menar.. Zacco väger 40 kilo och lilla Chloé väger endast 2 kilo. Inte för jag tror dom skulle lyckas para sig, dom har ju försökt ett x antal gånger och Zacco förstår inte att han inte når ner till henne, haha! En väldigt rolig syn.. Men som sagt, man vill ju inte att något råkar hända. Hon hade ju gått av på mitten!

Men jag och Bella bestämde idag att vi drar en sväng till Göteborg till helgen, blir mysigt 🙂 Shopping, middagar, spa och annat skoj! Härligt med en tjej-weekend 🙂 Vi ska besöka Liseberg också om vädret tillåter det. Var ju där förra (?) vintern, var superkul men tror det är roligare när det inte är snökaos och minusgrader.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *