Det går fort i svängarna..

Hej på er!

Tisdag idag. Älsklingen åkte precis iväg för jobb så jag har pojkväns-fritt till söndag 😉 Har inte planerat så jättemycket förutom att jag ska filma ytterligare en video idag, och sedan till helgen blir det nog en trip med Bella någonstans. Funderar på Göteborg, har alltid så kul när jag är där 🙂 Tänk så mysigt, en romantisk weekend med frugan medan mannen är iväg 😉 Nej men det är alltid kul att få komma bort, även om det bara blir till en annan stad. Sen älskar jag att bo på hotell, tycker det känns så lyxigt!

Men om vi ska kolla lite vad som skrivs om mig i pressen då.. För om man följer skvallerpressen så går det ju väldigt fort i svängarna hos oss. Ena dagen planerar vi barn, nästa har vi storbråk och sen är det snack om bröllop. Ja det är nästan så att jag själv blir svettig av att läsa allt detta haha… Men jag tror faktiskt att dom flesta av er vet att man inte ska tro på allting som skrivs i media? 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Caroline Roxy - Tabbouli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *