Back ot school outfit

Inlägget innehåller adlinks. 

Jag är nästan lite avundsjuk på alla som får börja skolan igen 🙂 Minns hur peppad jag alltid var inför den första dagen. Då ”börjar man om” och har chansen att göra ett nytt intryck. Det är ofta någon ny som har börjat i klassen eller i skolan, och det är ju alltid så kul att få nya kompisar. Sen är jag dock mycket medveten om att man slutar tycka det är kul och spännande efter bara någon vecka eller 2, haha men ändå..

Nej ska nu faktiskt ut och hämta ut ett paket, sen ska jag sticka iväg och gymma. Trodde inte jag skulle kunna göra det idag för jag hade så himla ont i ryggen inatt. Fick knappt någon sömn pga det. Vet inte hur jag lyckades med det men nu har det som tur gått över, så känner ändå att jag kan röra på mig. Blir så rastlös om jag inte får träna!

Blus – LÄNK // Jeans – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Armband – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *