It’s a boy!

Då har vi firat Mirre som väntar sitt första barn, och det blir en liten pojke! 🙂 Hennes syster hade gjort det så himla fint med blöjtårta, cupcakes och tårta. Jag blev ju så sugen på att få ha en egen baby shower när jag såg hur fint allting var haha 🙁 Men jag får nog vänta lite till iaf.. Om man inte kan ha en baby shower för mitt framtida barn! Eller måste man vara gravid för att få ha en?

Men vet ni vad jag märkte när jag skulle handla presenter till barnet? Det fanns ju typ inget att välja mellan i klädhyllan för pojkar, det fanns ju massvis för tjejer men inte för killar! Och nu pratar jag inte bara om färgerna rosa eller blått, för tjejer hade ju allt från små pälsvästar till fina klänningar och kjolar.. Och killar hade jeans och t-shirts. Små kepsar på sin höjd, men inte alls lika mycket fins som det fanns till tjejer! Om jag får en pojke i framtiden kommer jag köpa tjejkläder till honom, mycket roligare och det finns så mycket fint i tjejhyllorna.

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *