Flower dress

God morgon på er!

Idag är det babyshower som står på schemat, hur kul? 🙂 Faktiskt aldrig varit på en tidigare så jag är väldigt exalterad. Men först ska det införskaffas en present, så kul att få shoppa bebissaker för en gångs skull. Bebiskläder och skor är ju så förbaskat söta, speciellt skorna. Dom är ju så små och puttinuttiga haha! Inte ofta jag får göra shoppa just saker till bebisar, men det är inte så konstigt. Det är inte många utav mina vänner som har fått barn och gift sig än. Men det kommer väl.. 😉

Här kommer gårdagens look, älskar min blommiga klänning! 🙂 Tycker det är så kvinnligt och romantiskt, känner nog mig som finas i en sommarklänning men volanger och blommor på. Och än är det inte för sent att ha på sig söta sommarklänningar, det är faktiskt fortfarande Augusti bara.. Sen tror jag vi kommer få lite sommarkänslor även nästa månad, vi kan iaf hoppas på det 🙂

Bilder: Oscar Jettman

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *