Fotat med Oscar

Oj vad dagen har försvunnit! Det blev inget spa med Janne, utan jag och Andreas hamnade på en mässa istället. Så jag och Janne ska spa’a senare i vecka istället 🙂 Sen sprang jag hem, bytte om och sedan mötte jag upp Oscar för att fota lite. Eller lite och lite var det väl inte, vi har hållt på ett tag. Han har dessutom börjat med youtube så vi filmade lite tills kanal, skoj! Bilder blev som vanligt hur bra som helst, ni ska få se dom imorgon.

Nu är jag iaf på väg hem, detta drog ut mer på tiden än vad jag trodde så det blir en lugn kväll för mig. Biomys! 🙂

Ps. Ser ni mitt öga på bilden längst ner? Det är rött, men inte alls lika farligt som det var igår och imorse. Då var det helt blodrött och jag såg jätteläskigt ut. Det verkar som att det äntligen lägger sig, så jag slipper ta bort fransarna 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *