Fondueboden med tjejerna

Hej!

Igår var jag på middag med Bella och Issa, det blev ett besök på Fondueboden. Brukade älskade det stället, men igår fick jag knappt i mig något alls av maten. Vet inte varför, var inte alls sugen bara kanske. Men vi hade väldigt trevligt, och det är ju det viktigaste 🙂 Vi fick även sällskap av grabbgänget bakom oss som hade sin svensexa, dom var så partytaggade så det bara lös om dom haha! Men dom var väldigt roliga, försökte bjuda in mig på bröllopet och jag tror jag lyckades få en inbjudan.. Hoppas inte han gav mig den på allvar, blir pinsamt att förklara för bruden att han bjöd in Kissie på fyllan… Haha!

Aja, det återstår att se om en inbjudan trillar ner i brevlåda eller inte 😉 Idag har vi lördag och planerna är att fotografera med Oscar senare på dagen, och sen gå på bio med hjärtat. Janne var sugen på att spa’a lite, och det är jag med! Så får se om vi hittar något trevligt spa som vi kan besöka under dagen. Vad sak ni göra idag? Det är ju sånt fint väder!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *