Hej på er!

Mitt öga är fortfarande väldigt rött och irriterat 🙁 Trodde först att jag hade fått in något som en frans eller något, men jag letade som bara den och hittade ingenting. Sen trodde jag också det var pga trötthet/stress men nu har jag fått sova ut ordentligt hela natten och det ser likadant ut.. Hoppas verkligen att det går över, för igårkväll var jag tvungen att gå runt med solglasögon på eventet haha.. Så muppigt att ha solisar på sig inomhus.

Det gick föresten rykten under inspelningen som vi gjorde här om dagen, om att jag skulle vara gravid. Jag är absolut INTE gravid men jag tänkte att jag skulle öva lite på poserna.. Ja ifall det händer lixom! Vi hittade ett romantiskt fönster i ett utav sovrummen och vi ansåg att det var en perfekt location för lite gravidfoton. Tycker ni jag ska skicka dessa till Andreas och se vad han svarar?

– ”Hej älskling, jag är gravid av alla känslor. Let’s have a love child and buy blöjor. Kom igen, det blir romantiskt!”

I NAILED it!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *