Fortfarande ont i ögat..

Nej det röda sitter kvar i ögat och jag blir inte av med det 🙁 Var på apoteket och köpte sterila våtservetter och mer ögondroppar, funkar det inte så kanske jag måste inse att det är limmet från fransförlängningen som kanske irriterar ögonen.. Det är ju inte ovanligt att vara allergisk mot det limmet. Men eftersom jag fortfarande är röd så får brillorna vara på.. Även om det ser ut som att jag har drabbats av hybris. Folk brukar titta efter mig när jag går runt på stan, och idag stirrade folk lite extra. Men det förstår jag, världens största brillor inomhus haha… Men hellre att det ser ut som att jag har drabbats av hybris än ögonherpes. Om det nu ens finns något som heter så…

Här kommer 2 bilder från gårdagens event som d.brand höll i. Vi stannade dock inte länge alls. Alldeles för mycket folk för min smak och jag tycker inte om att stå och trängas. Vi kanske var där 10 minuter innan vi hoppade in i bilen och drog vidare. Men vi hann säga mingla med några och säga hej till dom viktigaste 🙂 Men det var skönt med en tidig kväll, för idag är det middag med tjejerna som står på schemat!

Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB

Posted in: PICTURES
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *