#tbt

Minns ni när vi var på isbaren? 🙂 Tror det var en utav dom första eventen som jag tog med Andreas på. Var så himla mysigt där och jag är glad vi blev inbjudna, riktig häftig upplevelse! För man har ju hört om isbaren väldigt många gånger, så det var ju självklart att man ville få uppleva det själv. Rekommenderar er att ta er dit och ta er en titt och en drink ifall ni är i Stockholm 🙂

Men jag minns det första, första eventet där jag tog med Andreas på så väl, det var ett event som min vän Janne höll i. Det var en modevisning mitt i t-centralen. Då hade vi inte gått ut med att vi dejtade, och vi var inte ”ihop” än. Där var det massa fotografer där så det gällde att hålla fingrarna i styr. Samtidigt var jag lite nervös över vad han skulle tycka om event och bloggvärlden, men han tyste ju det var väldigt kul vilket gjorde mig glad 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *