Spraytan och fransar

Behandlingarna är sponsrade.

Gud vad man känner sig fräsch när man både är spraytanad och har fina, långa fransar 🙂 Fransarna gjorde Elisabeth på Beauty Lounge och min spraytan är fixad hos Stockholm Beauty.

Jag vet inte om ni ser det men mitt ena öga är jätterött, och det är inte pga fransförlängningen utan pga trötthet och stress 🙁 Har fått flera stressymtom, min överläpp darrade okontrollerat hela dagen igår. Som att en nerv hade kommit i kläm! Eller som när ögonlocket vibrerar oavbrutet?

Som tur är fick jag ju ögondroppar hemskickat till mig i ett pressutskick, ska testa nu och se om dom hjälper något. Sen ska jag byta om, fräscha till mig och springa iväg på nästa möte, sen eventet med d-brand. Andreas ville träna senare men tror min kropp behöver vila lite om det nu är stress som orsaker allt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *