Video med Celina!

God morgon!

Jag ska strax åka iväg för en heldags inspelning. Har en ny fräsch spraytan och snygga fransar så jag känner mig så redo som man kan bli 🙂 Detta ska bli väldigt kul. Självklart tar jag med datorn och försöker uppdatera såfort jag får tid till det.

Här kommer en video med härliga Celina, medan hon fixar mina naglar så pratar vi om lite allt möjligt. Det blev lite extra fokus på den negativa stämningen som vi båda tycker finns på youtube just nu.. Men vi pratar om lite annat skoj också såklart 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)
 • Rebecka

  Ja! Fler small talk videos, det här var ju roligt att titta på + inte lika stelt och övat som andra youtubers! Även roligt att se när du blir glammad och fin utanför din lägenhet 🙂

 • ceccek

  Jättefin video och roligt att få se när du fixar naglarna !

 • Petra

  Väldigt onödig kommentar angående att Joakim och Jonna är barnsliga. Att dessutom kalla Joakim för ”jokiboi” när det är ett namn han just nu gör ALLT för att radera ut från folks minnen. Dem må ha vart barnsliga men arbetar dagligen på att bli både bättre och klokare personer. Just nu utstår dem även massa hot utan belägg, deras lägenhet och bil har blivit sönderslagna/rispade. Folk kastar sten på deras stackars lilla hund och dem vågar knappt gå ut själva längre. Du av alla Alexandra ”Kissie” borde förstå hur det är att vara en person som har ett ökänt, vidrigt rykte och hur tufft det är samt hur många motgångar man måste slås igenom för att bevisa att man har förändrats. Kändes väldigt lågt att en sådan kommentar kommer från dig, beror det på att du själv kanske inte har förändrats som du påstår? Är du fortfarande mobbaren Kissie? Eller är det helt enkelt så att du var okunnig i din kommentar?
  Detta är inte elak kritik, detta är enbart jämförelse och pepp för att kunna ge varandra kärlek. Jämförelse med att ”Kissie” och ”Jokiboi” båda har dåligt ryckte bland folket. Kanske Kissie mer än andra? Många trettiotalister vet ju inte ens vem ”jokiboi” är medans alla vet vem ”Kissie” är och har ”lagt henne på hyllan för länge sen” pga dåligt beteende. En offentlig ursäkt till Joakim och Jonna (nu när dem har det så sjukt jobbigt – Jonna har cellförändringar, låg på golvet med smärtor hemma och ett trettiotal personer stod utanför hennes fönster och skrek – det är vad dem dagligen får utstå) hade så klart vart på sin plats. Men annars önskar jag och säkerligen flera andra att du faktiskt tänker till innan du låter fula grodor hoppa ut genom munnen. Du vill att folk ska acceptera den nya Kissie och ta dig som en seriös affärskvinna, detsamma gäller Joakim! I slutet av dagen är vi alla bara människor som bär på olika ryggsäckar. Tänk på det – det är SÅNT som visar om man är mogen och en klok affärsmänniska. Kolla bla Isabella, Forni och Kenza som peppar och ger kärlek till andra!

 • Gåsen

  Fast Ida warg behövde inte sprida fel information om produkter från första början. Hade hon läst på det minsta hade hon inte fått någon skit. hae hon bara ogillat korven tex hade ingen reagerat. det va att hon gav fel information och pratade kalorier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *