Fullt upp med inspelning

Vi filmar för fullt här borta i Sigtuna där vi befinner oss och jag har det så himla bra. Är med världens härligaste gäng så det känns knappt som att det är etta jobb 🙂 Precis såhär får det gärna alltid vara. Men man börjar ju bli lite trött nu, vi har ju hållt igång sen imorse.. Och vi ska filma tills klockan blir 2 inatt haha, och då ska jag också köra hem.. Så det är minst sagt en lång dag, men en riktig kul dag! Får dricka lite mer kaffe så jag orkar 😉 Sen ska man ju också prestera framför kameran och vara lite rolig att titta på.

Nu har vi en liten paus, så jag ska försöka smita undan och vila lite i en av dom sköna sängarna som finns här på slotten. Det är superfint här, rummen ser ut att ha tillhört princessor. Ska försöka ta bilder utan att avslöja vad det är för program vi spelar in för. Eller har ni redan listat ut vad det är för program jag ska vara med i?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *