Till mina, fina vänner..

Tänk vad ens vänner får stå ut med. Eller iaf mina, haha 🙂 Mina vänner får stå ut med att jag ringer och gråter ibland, eller att jag skriker av lycka när jag har fått goda nyheter. Dom får stå ut med konstiga frågor, och lyssna på mina åsikter som dom inte alls håller med om varje gång. Men dom ställer upp, dom ställer upp genom att svara på mina frågor, genom att bolla mina idéer och tankar. Dom ställer även upp när jag gråter, dom gör sig tid att träffa mig för att bara lyssna och förstå. Även när det har hänt något kul, då ställer dom upp genom att fira det med mig.

När vi blir äldre blir oftast skaran av vänner mindre, men mer välsorterad. Lika viktigt som det är att göra sig av med människor som inte ger oss något positivt här i livet, är det så himla viktigt att visa uppskattning för dom som är kvar i våra liv.

Så jag tycker ni, som läser detta ska skicka ett sms eller meddelande till någon nära vän. Skriv något fint, det kommer troligtvis göra den personens dag! Det skadar aldrig att skicka lite extra kärlek, det kan lixom aldrig bli för mycket av den varan!

Älskar er, och tack för ni finns i mitt liv. Även ni som inte är med på bilderna (såklart haha) ♥ ♥ 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *