Vi ska lära oss att surfa!

Sponsrat av lapoint.se

Vill ni veta något väldigt roligt? Vi ska åka iväg för att lära oss att surfa i Oktober! 🙂 Sån himla häftig grej. Tillsammans med Lapoint ska vi åka till Sri Lanka för att testa på deras populära surfcamp. Under 2 veckor ska vi bo i deras härliga beach villa som ligger precis vid stranden där vi ska få lära oss av riktiga proffs hur man surfar. Jag har hört att det ska vara väldigt svårt, men väldigt kul. Jag älskar ju att utmana mig själv, så detta var ju givet! Mitt mål är ju att iaf kunna ställa mig upp på brädan, och glida sakta men säkert in mot stranden haha.. Känns väl som ett rimligt mål?

Det finns flera olika destinationer att välja mellan (tex som Costa Rica, Bali, Portugal) men kände att Sri Lanka var det självklara valet 🙂 Hört att det ska vara så himla fint och vackert där, sen är det redan i Oktober vi åker! Can’t wait! Självklart kommer hela resan dokumenteras på både blogg och youtube.

Mer info om Sri Lanka campet hittar du här: https://www.lapoint.se/surfcamp/sri-lanka/

Inlägget är i samarbete med Lapoint.
Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *