Tom vecka..

God morgon!

Ny vecka, och denna vecka ser faktiskt väldigt lugn ut för mig. Så skönt! Det som är planerat är att vi ska boka en resa (kommer berätta mer om den under dagen). Sen på onsdag ska jag visst vara med i ett tv-programm som jag hade helt missat haha. Snacka om att ha dålig koll… Så får se hur vi gör där men det är iaf på onsdag om jag nu ställer upp.

Sen ska jag träffa lite vänner tänkte jag. Känner att jag behöva träffa lite folk. Har dejt med min vän Sophie på onsdag, vi ska äta middag.l Har lunch med en vän/ fd kollega på torsdagen och sedan har jag middag med Fanny på lördagen. Vi skulle ju egentligen ha setts förra veckan men som vanligt kom något emellan 🙁 Som vanligt då! Men det är ju så det är. Alla är ju så upptagna med sitt.

Men idag ska jag iaf träna, är äntligen frisk (om vi bortser från hostan). Så det var nog väldigt smart att stanna inne i helgen. Sen ska jag spela in en video och klippa gårdagens video. Det är ju en heldag som går på det.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *