Long time no see..

Gud så härligt det var att träffa Celina igen 🙂 Har inte träffat henne på hela sommaren och hon fick ju sig en mindre chock när hon såg mina naglar haha.. Akryl som växt ut med nytt nagellack över för att täcka det värsta hehe.. Och sedan en liten infektion på högra tummen. Men nu har ordnat upp katastrofen och nu är naglarna som nya igen 🙂 Vi körde på en beige-nude-skimmrig färg, himla fin! Men vi kortade ner naglarna rejält, det är svårt att klättra med långa naglar..

Sen spelade vi dessutom in en youtube-video med inte en kamera, inte 2 kameror utan med hela 3 stycken kameror från 3 olika vinklar! Allt för att ni ska få den bästa upplevelsen som möjligt 😉 Släpade till och med mig softboxen för bättre ljus, nu jäklar hörrni! Men den kommer ju ta en hel del tid att klippa så ska sätta mig med det imorgon tänkte jag.. Då är det ändå måndag, känner att jag har jobbat klart för idag. Nej det är inte riktigt sant, ska blogga mer och ringa ett jobbsamtal nu och igenom ett kontrakt. Men ändå..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *