Så då var det min tur att svar på frågorna om Andreas – känns väl som det mest rättvisa? 😉 

kissies pojkvän Andreas

1. Andreas sitter framför TVn – Vad tittar han på?
Alexandra: – Andreas älskar ju serien Suits och han presenterade den för mig. Nu tittar vi båda på den. Men annars så tittar han ju väldigt (väldigt) mycket på fotboll.. Känns som att det alltid är någon viktig match på TVn!

AH: – Aaaaw, ibland känns det som om du känner mig! Harvey Specter är min BFF, och det finns fler viktiga fotbollsmatcher än sminkmärken. And that’s a lot…

2. Nämn en maträtt han inte gillar.
Alexandra: – Kräftor, inte för det är en maträtt hehe.. Vet att han inte heller tycker om mat med väldigt mycket vitlök, men åter igen är det ju ingen maträtt. Så vitt jag vet så är han inte alls kräsen, tror inte riktgt det finns någon rätt som han inte gillar.

AH: – Jag skojade gällande det att du känner mig. Jag tycker kräftor är väldigt gott, men däremot är det så himla ovärd mat. Man får kämpa hårdare än ett spinningpass för att få fram lite tafatt kött.  Är inget fan av köttfärslimpa.

3. Ni ska gå ut och äta. Vad beställer han?
Alexandra: – Halloumiburgaren eller en rejäl köttbit.

AH: – Inte både och samtidigt, men det är rätt hjärtat. Försöker minska mängden kött i veckan.

4. Vilken skostorlek har han?
Alexandra: – 43!

AH: – Jupp, eller 45 klätterskor.

5. Om han hade samlat på något, vad hade det varit?
Alexandra: – Instagramföljare..

AH: – [Vänligen invänta hysteriskt skratt]

6 .Vad skulle han kunna äta varje dag?
Alexandra: – Gröt till frukost, tacos och klubbor! Han har slickat på er klubbor än vad jag har gjort i min dar. Och det är en hel del! If you know what I mean…

AH: – Jomenvesst gör vi det.

7. Vilken typ av musik lyssnar han helst på?
Alexandra: – Någon blandning mellan techno/ trance/ dance.. Gärna med mycket beat så han kan slänga på sig solglasögonen medan han aggressivt dansar genom att slänga fram och tillbaka med höfterna. Man ser dessutom på honom hur sexig han tycker han är medan han gör detta..

AH: – Jisses, alla hann somna innan du fick fram ditt försök att vara rolig, men gällande musik (som var frågan) så är jag typ allsmakare, men gärna en hel del åt househållet.

8. Vilken är hans sämsta egenskap?
AH: – Ja ni vet ju redan vad jag tycker om hans ”konstruktiva kritik” sida, så den ska jag inte gå in på mer. Han är dock en riktig besserwisser, jag tror inte han inser det själv men han verkligen det.. Mr think-the-knowes-it-all.

AH: – Tråkigt nog vet jag inte allt 🙁 Vet bara mer om allt än dig älskling <3

9. Vem är hennes bästa vän/vänner?
Alexandra: – Johan är Andreas motsvarighet på vad Bella är för mig. Piff och puff, dum och dummare. Ni fattar? Dom har en riktig bromance! Sen vet jag att hans vän Uffe är en väldigt god vän till honom som jag vet att han tycker väldigt mycket om.

Tyvärr är jag SÄMST på namn så jag håller på att lära mig allas namn just nu… Så ni får nöja er med dessa 2 än sålänge hehe..

AH: – Ber om ursäkt till alla mina andra vänner som inte nämndes i detta inlägg, men så långt var det rätt hjärtat! Vet att du vill så det värker åtminstone!

10. Nämn något du brukar göra som han inte tycker om?
Alexandra: – Jag tycker om att störa honom medan han spelar fifa, och han blir SKITSUR över det. Jag fascineras över detta.. Jag har liksom en fullvuxen, 35 årig man som skriker som ett barn när han förlorar? Och han verkar ju dessutom förlora ett x antal gånger om dagen, förstår inte när han ska lära sig?

Sen vet jag att han inte tycker om när jag säger att jag kommer hem om 1 timme, och dyker upp 5 timmar senare hehe.. Men det kan jag nog någonstans förstå.. Typ…

AH: – Vänligen se nedanstående inklippta video. Det är Alexandras själstvilling – och såhär har jag det, minst några gånger om dagen, oavsett vad jag är upptagen med,  när hon cirkulerar runt mig som en gam kring ett kadaver och söker ”ATTENTION”.

11. Tränar han? Isåfall vilken sport?
Alexandra: – Jo vi tränar ju som sagt tillsammans när vi klättrar 🙂 Väldigt kul är det och Andreas tar ju i för kung och fosterland när vi väl kör! Han har dessutom blivit väldigt duktig på att ta sig till gymmet, nu är han där lika ofta som mig vilket är superkul! Dock sitter han ofta med sin telefon/ instagram mellan setten, vilket jag inte tror förbränner speciellt mycket kalorier.. Men kan ha fel..

Sen spelar även denna man golf ibland med sina vänner. Vet dock inte om det räknas som en sport, enligt mig är en sport där man faktiskt anstränger sig och svettas.. Men jag förstår varför han tycker om det. Man är ute med sina vänner/ arbetskollegor och får chansen att snacka av sig samtidigt man viftar med en klubba.

AH: – Tumvrickning. En av de tuffaste sporterna i mannaminne. Och gällande golf är det väl bättre att man viftar med klubban på banan än de klubborna du pratade om i punkt 6? Vill bara poängtera att man går i regel 10km+ vid varje runda. Legit!

12. Vad kan han hålla på med i flera timmar?
Alexandra: Instagram! Alltså denna man är värre än mig, och han vägrar inse det. På andra plats kommer fifa och mobilspel.

AH: – Det var superfel. Mobilspel vinner alla dagar i veckan, därefter FIFA, därefter ge Alexandra alla möjliga komplimanger. Sen Instagram.

13. Vad är/var hans favoritämne i skolan?
Alexandra: – Ingen aning… Samhälle kanske.

AH: – Idrott. Inte för att det blev något av mig, men var väl kul att jaga en boll lite då och då.

14. Vad var ditt första intryck av honom?
Alexandra: Jag trodde först han var en ”snuskgubbe” om jag ska vara helt ärlig haha, men det har jag berättat för honom. Men det försvann efter att jag träffade honom för första gången, tyckte han var så himla rolig och lättsam. Allting kändes så enkelt med honom och han fick mig att känna mig väldigt speciell. Han är en utav dom mest omtänksamma människorna jag någonsin träffat, han vill verkligen alla väl och det är en egenskap inte många har.

AH: – Du glömde ironisk, sarkastisk och bästa dialekten någonsin älskling <3

15. Vad är det bästa med honom?
Alexandra: Förutom att han är så genuint omtänksam mot allt och alla så ger han mig så himla mycket kärlek. Jag kan stå och diska tex, då kommer han bakifrån och kramar om mig och berättar hur mycket han älskar mig, eller hur fin han tycker jag är. Eller när jag står och sminkar mig, då kan han komma in, hålla om mig och berätta hur fin jag är utan smink och hur mycket han tycker om mig. Blir så lycklig och varm när han gör så.

Men detta gäller inte bara mig, han visar även sina vänner hur mycket han tycker om dom. Sen ska vi inte gå in på hur han är mot sin familj, blir lite tårögd när jag ser hur han är mot dom. Deras relation är så himla fin och kärleksfull, precis som det ska vara ♥ Älskar den sidan med honom!

AH: – Älskar dig hjärtat mitt!

16. Vilken är hennes favoritfärg?
Alexandra: – Skulle gissa att favoritfärgen är grå, den färgen dominerar i hans garderob.. Tur att jag kom in i hans liv som en stor färgbomb då! 😉

AH: – Vem har en favoritfärg EGENTLIGEN?

17. Hur går han klädd hemma?
Alexandra: – Han glider oftast runt i kallispperna. Jag är ju inte ihop med honom för hans härliga personlighet om man säger så..

AH: – Kejsarens nya kläder är så 2017.

18. Beskriv honom med 3 ord.
Alexandra: Omtänksam, trygg och kärleksfull.

AH: – <3

19. Berätta något om honom som de flesta inte vet.
Alexandra: – Han har bajsfobi haha! Han mår verkligen jättedåligt när man pratar om det. Och jag minns så väl, när vi var i Bollnäs och åt på creperian. Då stod det 2 mammor precis vid vårt bord och toaletten som låg väldigt nära varandra och pratade högt om vilken bajshög hennes underbara lilla guldklimp till son har precis lagt i pottan. Som hon dessutom står och håller i… Hon vandrar sen fram och tillbaka, precis vid vårt bord med den där bajspottan i högsta hugg. Aldrig sett Andreas så grå i ansiktet, och jag kunde inte sluta skratta! Även om jag tyckte det var väldigt ofräscht gjort av mamman. Såklart!

AH: – Jag vill inte snacka skit om andra människor, men den kvinnan satte verkligen sig själv på min shitlist. Bokstavligen.

20. Berätta något pinsamt han gjort.
Alexandra: – Ja eftersom han drog min lilla prutthistoria kan jag avslöja att han har också råkat prutta i sömnen! Ingen big deal, goshhh…

AH: – Copycat.

21. Vilken typ av film gillar han?
Alexandra: – Pang, pang filmer.. Noll handling, mycket pistoler. Blod.. Muskler. Någon häftig bil får gärna vara med också.

AH: – Jag inser att vi behöver gå på första dejten igen…

22. Vad är han bra på?
AH: – Han är bra på att få andra glada. Han är en liten glädjespridare och han har alltid något roligt att säga eller berätta 🙂 Han är också bra på att få andra att känna sig sedda och hörda, vilket är fantastiskt! Dessutom är han grym på att pusha och motivera människor. Det har hjälpt mig väldigt mycket som är tyvärr ganska virrig som person.

AH: – Äsch. Stop it you. Jag har dock alltid avskytt att få beröm eller komplimanger, vilket väldigt många kan vittna om. Och ja, jag har pratat om det med KBT-terapeuter, psykologer och personliga coacher, men vi har inte kommit någon vart.

23. Nämn några saker som gör honom glad.
Alexandra: – När han får hjälpa andra, då är han som gladast. Och det låter ju lite för bra för att vara sant, men det är verkligen så! Såfort någon behöver något så hjälper han till. Förstår ni vilken underbar man han är? 🙂 Hjärta av guld!

AH: – Livet blir lättare om man hjälps åt, oavsett om man känner varandra eller inte. Tror inte riktigt på filosofi som utesluter andra människor. Men det betyder inte att jag inkluderar alla eller hjälper alla för det. Man gör vad man kan, och det borde fler göra.

24. Vad är han besatt av?
Alexandra: Med tanke på vad Andreas svarade här så tänker jag inte hålla tillbaka något heller.. Boobies! Big boobies. Förstår ni nu vilken perfect match vi är? 😉 Dock gäller detta allas bröst.. Har svårt att få ögonkontakt nu under sommartider då tjejer hoppar runt i urringade klänningar och toppar.

AH: – Tur att du inte kastar ut mig på internetet som milleniumets snuskgubbe… När Gud skapade jorden är jag tacksam att han fixade solglasögon. Tack Gud.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)
 • Rena

  Oh, wonderful answers! And Alexandra knows Andreas obviously very well 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Paula Smilee

  Hahaha alltså den videon !! 🙂

 • Hazel

  Bäst är ni. Jag tror geniunt på att ni verkligen tycker om varandra. Det är så viktigt, att det är på riktigt. Hoppas ni håller för evigt.

 • Feminist

  Hade aldrig accepterat om min man tittade på andra kvinnors bröst. Hoppas innerligt att du skämtade när du skrev det, du som feminist ska inte behöva tåla sånt.

  • Helena

   ”Du som feminist ska inte behöva tåla sånt” – asså för att själv kalla sig feminist så uttrycker du dig direkt antifeministiskt. Och uttryck som ”aldrig acceptera” – det beror väl ändå på vad/hur/varför? Du verkar ju lika jobbig som antifeministisk. Läs De Bevoires ”Det andra könet” så kanske du kan utveckla en djupare förståelse för andra kvinnor (och dig själv).

  • Tina

   Sålänge man inte är sådär jobbigt svartsjuk så har jag svårt att förstå varför det inte skulle vara ok att kolla på andra kvinnor? Ser aldrig du på andra kvinnor/män?
   Se men inte röra.

  • Hazel

   min kära fellow bloggläsare, jag tror innerligt att Kissie vart sarkastisk. Jag tror att dem är så säkra på varandra att dem kan skämta om sådant 🙂

 • Amanda

  Hahah, alltså den videon gjorde min dag!!!

 • Oxå Besserwisser

  (Vi) bessserwissers är ofta väldigt omtänksamma och kramiga. Alla har ju bra och dåliga sidor.
  Men Andreas tidigare framfart här i kommentarsfältet retade förmodligen många eftersom han bara kunde visa just besserwisser-sidan… Svårt att kramas och vara här omtänksam här liksom…

 • Sandra

  Alltså jag kan inte föreställa mig dig stå o diska ! 😛
  Vi spanar på stora boppar tillsammans haha, synd att sommaren varit så kall 😉

 • Catarina

  Som jämngammal till Andreas känner jag att jag skäms litegrann.

  • Anna

   Som jämngammal med dig och Andreas undrar jag varför du skäms?

   • Catarina

    Tycker att han är allmänt skum, lite för mycket.
    Följt bloggen i 10 år och uppskattar Alexandras grymma självständighet och intelligens. Han är bara för mycket som sagt, rolig och underhållande, men till en viss gräns. Alexandra utmanar honom och kommer förstå inom tid..
    Älskar dig Alexandra 🙂

    • Catarina

     Allmänt kollande..
     Nej Alex, finns fler på Tinder som skulle gjort vad som helst för just Dig utöver A.
     Förstår att du är kär, men han är inte din blivande..

     • Anna

      Rätt löjligt faktiskt att ”tycka” saker om andras förhållanden. Speciellt personer du inte känner. Dom vet nog bättre än du hur deras förhållande är, du känner inte dom på några inlägg du läst i en blogg. Väx upp är du snäll. Låt dom vara lyckliga och kära. Med negativitet kommer du inte långt.

 • Moni

  Asså usch säger jag bara. Blir du inte avtänd på Andreas media kåthet? den känns sliskig på nya nivåer. Du har mognat otroligt och behöver ingen kille som hjälper dig att få läsare. Folk inser att du är vuxen nu. Snälla snälla för din egen skull sluta blanda in honom i din blogg. Har läst här i flera år och har aldrig kommenterat. Men detta tar priset. Vill spy när ja läser hans kommentarer. Han ser så hal och läskig ut också på köpet. Kan du bara ta en chill pill? Du va i förhållande i x antal år och behöver nog hitta dig själv lite.

  • Victoria

   MONI!!!! vem tror du att du är och hur vågar du ens kommenter!!???

   KISSIE!! 🙂 <3 <3 <3 ni är bäst.. jag kunde se för mig själv hur ni skrattade när ni skrev den här listan!!
   Ni är goals.. är så glad för dig att du har hittat Andreas!!

   Ha en bra dag
   massor av kärlek till er <3

 • Maria

  Den här kommentaren fick mig att må illa lite grann, som att han förminskade dig. Förlåt men jag får verkligen inga bra vibbar från honom, detta är DIN blogg, inte hans. Du får skriva hur du vill, vad du vill och till vem du vill.. men jag mår illa av att han ska alltid försöka ”rätta” dig över något eller förminska dig. Nej, jag håller mig borta från bloggen, förlåt. Tyckte om dig nu när du vuxit upp men när han kom in i bilden så har jag känt att du försvunnit lite och han tar för mycket plats.. <3 Lycka till i livet och önskar dig allt gott, Alexandra! Du är en fantastisk kvinna! <3

  "AH: – Jisses, alla hann somna innan du fick fram ditt försök att vara rolig, men gällande musik (som var frågan) så är jag typ allsmakare, men gärna en hel del åt househållet."

  • Kattis

   Jag tyckte också att han gick i för att förminska henne, både med den kommentaren och några andra. Förstår att det är menat som skämt och båda kanske tycker det är kul, men jag har lite svårt för skämt på andras bekostnad. Och hon är ju inte förminskande på det sättet tillbaks till honom så det är ju ingen jargong dom har sinsemellan.. vad som syns här iaf. Vet ju inte hur det är i verkligheten. Hoppas verkligen han är trevligare än vad som framstår här <3

  • Moni

   Tack! Håller med så mycket! Göra sig rolig på nån annans bekostnad, 35 år också? Har man inte lärt sig det än så vet jag inte riktigt vad man har lärt sig. Usch. Din blogg är din blogg, fine stt han fina med i bakrunden. Slutar också läsa nu.

 • ANGIE

  ÄLSKADE DETTA INLÄGGET!!! Så himla kul att ni har liksom retas och håller på! Gullisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *