Shoppingsugna?

Jag har lagt ut 2 av mina YSL väskor på tradera, känner att jag borde rensa upp lite.. Dessa 2 väskor är underbara men jag lyckas inte matcha dom till mina outfits 🙁 Så om jag säljer dessa 2 känns det bättre att sedan investera i 2 nya istället! Eller 2 nya väskor blir det nog inte, för jag unnade mig precis ett nytt gucciskärp (kunde inte låta bli) och sedan får det bli en ny väska.. Vilken det blir vet jag dock inte än.. Har ni något förslag? Gillar ju verkligen guccis små sammets-väskor. Så himla fina!

Det är så skönt med nätet, att man kan shoppa det man vill – men lika enkelt säljare vidare när man tröttnat eller vill byta ut den. Visst man förlorar en liten slant, men det är ju bättre än att låta väskan ligga och ”ruttna” längst in i garderoben. Där inne gör den ingen glad lixom haha 🙂

Beige’a väskan: http://www.tradera.com/item/341717/288182531/classic-medium-kate-monogram-leather-shoulder-bag-beige

Rosa väskan: http://www.tradera.com/item/341720/288095801/saint-laurent-monogramme-cabas-small-leather-tote-pink

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Sofia

  Så himla fina båda två!

 • Camilla Svensson - 22 år, fru och shoppingtokig!

  Den i beige 👌

  Kolla in min nya blogg! Där hittar du bilder från vår smekmånad i Kroatien och mina nya tatueringar bland annat.

 • Emma

  kika gärna in på min blogg där jag skriver om när min familj säljer allt vi har och flyttar utomlands 🙂

  http://nouw.com/emmagrabergs

 • Emelie

  Hej Alexandra! Var inne på Andreas instagram och kikade på er, så kul att se att ni har hittar varandra och jag tror verkligen på er två! Så grattis!

  En liten fråga bara när jag råkade hitta inlägget där han skämtar om att kvinnan skulle höra hemma i köket och du svarar skämtsamt tilbaks. Om jag känner dig rätt skulle ett sånt skämt inte gå helt obemärkt förbi då jag tror både du och jag och många andra är trötta på de förlegade kvinnoförminskande skämten. Hoppas du gav honom en lite tankeställare eller ”uppläxning” (i brist på andra ord, haha) trots att det inte syntes på insta. Eller kan du ibland bli lite hemmablind på den fronten trots att du har sån tydlig ståndpunkt utåt sett kring feminism. Tror det kan vara viktigt att belysa att det annars är lätt att bli lite lamare i ens närmsta krets och inte noga säga till. Jag känner igen det en aning själv eftersom man inte vill starta konflikter när det handlar om ens närmsta. Är det mot en okänd grupp kan man ju vara mycket tydligare såsom du är, vilket jag för övrigt tycker är så bra! Undrar helt enkelt bara hur du tänker kring det eftersom jag funderar på det sen jag såg inlägget på instagram.

  Hopas ni får en toppensöndag idag! 🙂 kram

  • Kissie

   Tack snälla 🙂

   Jag är väldigt tydlig med vart mina gränser går, och tycker jag att han säger något som inte är feministiskt säger jag självklart till. Dock tyckte jag det skämtet var lite kul eftersom jag kan knappt koka makaroner 😛 Jag hör lixom inte hemma i köket någonstans, så mellan oss 2 blev det extra kul.

   Jag förstår dock vad du menar, och oroa dig inte. Jag lovar att jag säger till, även när det kommer till min närmsta. Jag har vänner (väldigt goda vänner) som ibland uttrycker sig klumpigt, och då säger jag ifrån. Så du vet 🙂 kram!

   • Emelie

    Tack för svar! Skönt att höra att du står på dig också i ”mindre” sammanhang. Även om jag själv tycker hans skämt var off, oavsett om du ens kan koka vatten 🙂

 • Narie

  Var i Stockholm hittats jag Gucci väskor? Är det NK ? Eller måste man handla på nätet, är ute efter marmont mini eller shoulder bag. Hade helst vekat klämma lite innan jag bestämmer vilken modell jag vill ha a, snälla tipsa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *