Önskeoutfit

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Tyvärr mår jag sämre idag.. Rösten är ju knappt befintlig just nu.. Men det är inte så konstigt, vi var på stand up igår och så mycket som jag skrattade så är det klart att rösten tillslut ger upp haha! Men kul hade vi 🙂 Ja så pass kul så jag glömde ta fram kameran för att ta bilder. Men så kan det vara ibland!

Ja idag har vi lördag, och planen ikväll är att fira Issa som fyllde 25 år igår. Får se hur kroppen mår och om den orkar, för man är ju ingen rolig person att umgås med när man knappt kan prata hehe.. Sen är energinivån på minus typ. Men det hindrar mig inte att spåna efter snygga festoutfits, tex denna. Så himla snyggt! 🙂 Om jag mår bättre så vill jag gärna ha på mig något liknande ikväll.

Ps. Har lagt ut min rosa YSL väska för försäljning, om ni är sugna på att lägga ett bud på den kan ni göra det >HÄR<

Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska  – LÄNK // Halsband – LÄNK // Skärp – Gucci 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *